Onderhouden is behouden

Boomstronken verwijderen met een stobbenfrees

Heb je een boom gekapt maar zit je nog opgescheept met de wortels? Vaak is het compleet verwijderen van een boom best een flinke klus. Zijn boomstronken en wortels ongenodigde gasten in jouw tuin? Bij het verwijderen van de stobben (wortels) frezen wij de boomstronk weg. Besteed dit zware werk uit aan het vakkundige team van Wageveld’s Boomverzorging.

Hoe gaat dat frezen in zijn werk?

Particuliere tuin of publiekelijke ruimte zoals park of bos: met een stobbenfrees gaan we aan de slag om de boomstronken voor je te verwijderen. Gemiddeld verwijderen we stronken en wortels tot 30 centimeter diep. De stobbenfrees freest de boomstronk uit/weg, zodat er alleen maar pulprestanten overblijven. In principe kun je deze snippers prima in de grond laten zitten. Het wordt dan namelijk verteerd.

Frezen en bestraten Laat je de boomstronk of -wortels frezen omdat je wilt gaan bestraten? Dan kun je tot 20 centimeter diep laten frezen. Maak je niet druk om de wortels of stronk die er nog onder zitten. 

De voordelen van frezen Waarom zou je kiezen voor het frezen van een boomstronk? Het bespaart tijd, is kostenefficiënt én veilig.

Wij klaren de klus, ook als je er niet bent

Wageveld’s Boomverzorging begrijpt als geen ander dat het vervelend is als je thuis moet blijven of aanwezig moet zijn voor het laten verwijderen van stronken en stobben. Dat hoeft van ons dan ook niet. Zolang wij er maar bij kunnen, bijvoorbeeld als je de schuttingdeur voor ons openlaat, klaren we de klus. Zo kun je gewoon gaan werken, boodschappen doen of andere afspraken maken en zijn er geen stobben en wortels meer te zien als je terugkomt. Vanzelfsprekend zijn we voor- of achteraf altijd bereikbaar voor vragen en opmerkingen. Maak vandaag nog een afspraak.

Laat Patrick uw boomstronken wegfrezen